Чудният свят на таблетите

Традицията за приготвяне на първоначално горчивата, а след това подсладена плътна кремообразна напитка от какаови зърна - горещ шоколад - е внесена в Европа от Хернан Кортез през 1528. Тази традиция продължава повече от 200 години. През късния 18-ти век възниква най-разпространения начин за консумация на шоколад – на таблети или блокчета. Консумацията на твърд шоколад започва под формата на шоколадови рула и кексове, които се сервирали в големите универсални магазини.

Оформеният на калъпи шоколад, твърд и опакован, с разнообразни съставки като ядки, сушени плодове и подправки започнал да става популярен в средата на 19-ти век.

the-classics

Класиката

Внимателният подбор на най-добрите съставки и страстта на майсторите на шоколада LINDT е това, което прави млечните шоколади Lindt едни от най-известните млечни шоколади в света.

LINDT използва само най-доброто швейцарско мляко за изключителните си златни таблети.
Насладете се на нежно разтапящия се млечен вкус в разточителните 300 грамови таблети!

the-specials

Специалитетите

LINDT PETIT DESSERTS са уникално съчетание от млечен и черен шоколад, вдъхновени от разкошните десерти. Насладете се на невероятната лекота и мекота на кремообразния мус на Mousse au Chocolat, опитайте хрупкавия Crème Brûlée или се поглезете с нежния кремообразен шоколад Tiramisu.

the-elegant-ones

Елегантните

Таблетите LINDT EXCELLENCE са върховното изживяване за любителите на шоколад. Във всичките си разновидности на какаово съдържание от 70%, 85%, 90% или 99%, LINDT EXCELLENCE удовлетворява всички вкусове с ненадминатата си изтънченост.

orange_intense

Различните

За всички любители на шоколад, които се наслаждават на 70% тъмен шоколад, LINDT предлага нещо наистина различно: наситен какаов вкус в комбинация с изненадващи пълнежи: чили, портокал, карамел или просто много тъмен и кадифен шоколадов мус.