От LINDOR с любов

LINDOR – върховна нежно-разтапяща шоколадова наслада

l-6b3c62907e

 

Открийте едно произведение на изкуството, създадено от майсторите на шоколада LINDT и изживейте върховно шоколадово наслаждение. LINDOR – най-нежният шоколад на LINDT, правен някога!

Деликатна шоколадова обвивка с най-неустоимото нежно разтапящо се шоколадово сърце!

Когато разчупиш обвивката, деликатният пълнеж се разтапя в устата ти, както се разтапяш и самият ти...

Историята на LINDOR

r-88cd1294e7През 1949 майсторите на шоколада LINDT създават LINDOR по уникална шоколадова рецепта с нежно топящ се пълнеж, която предлага напълно ново шоколадово усещане.

Първоначално LINDOR е представен под форма на таблет и едва през 1967 се появява на пазара във формата на кръгли шоколадови бонбони като специално Коледно издание. Още тогава бонбоните LINDOR са обвити в червен станиол с щампа на традиционната бяла дантела, така подходяща за коледната украса. Новите бонбони били толкова добре приети, че през 1969 те са включени в постоянното продуктово портфолио на LINDT.

Така започва историята на най-успешния продукт на LINDT. Продукт, който вече повече от 60 години доставя наслада на потребителите с неподражаемата си рецепта, останала непроменена от създаването си. Днес LINDOR се предлага в повече от 100 страни по света.