gotvach-koleda-new

„Златното мече Teddy на Lindt предава коледни послания от сърце!“

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност само на едно участие за награда.

Участниците трябва да изберат едно от посланията на Златното мече Teddy на Lindt, чрез отметка. След това трябва да напишат на кого от приятелите си във Фейсбук желаят да изпратят посланието на лично съобщение.

Доколкото играта се достъпва през мобилно устройство, след избора на послание, участниците трябва да изберат в горният ляв ъгъл, че искат да го споделят в лично съобщение до приятел.

След като изпратят посланието, имат възможност да го споделят или да изберат друго послание за скъп човек.

След като изпратят посланието, те автоматично участват в томбола за 2 бр. Златно мече Teddy на Lindt по 100 гр.

Броят на печелившите е 10. Всеки един от тях печели 2 бр. Златно мече Teddy на Lindt по  100 гр.

Имената и част от е-мейл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на ww.lindt.bg и на @LindtBulgaria във Фейсбук след края на играта, т.е. на 17-ти декември  2018 г.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-мейл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Начинът за предоставяне на необходимите данни ще бъде споменат допълнително.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност: http://lindt.bg/privacy

Към играта